Cum aleg? ce îmi trebuie, o saltea mai tare sau una mai moale?
Saltele Saltele
angle
Dormitor Dormitor
angle
Mobilă moale Mobilă moale
angle
Birou Birou
angle
Sufragerie Sufragerie
angle
Bucătărie Bucătărie
angle
Dulapuri Dulapuri
angle
Antreu Antreu
angle
Camera copiilor Camera copiilor
angle
Baie Baie
angle
Iluminare Iluminare
angle
Utilaj comercial Utilaj comercial
angle
Electrocasnice Electrocasnice
angle
Casă de vară Casă de vară
angle
079 886 799
Comandă apel

Cum aleg? ce îmi trebuie, o saltea mai tare sau una mai moale?

Este bine de știut că, o saltea cu nucleu foarte ferm sustine foarte bine greutatea corpului, si este alegerea perfecta atunci cand ai scolioza, suferi de lordoza sau pur si simplu asa ai fost obisnuit inca din copilarie.

În ceea ce privește saltelele mai moi, un studiu recent realizat în Spania arată că pot fi o alegere extrem de benefică pentru persoanele care sufera de hernie de disc. Știm, sună paradoxal pentru că zdruncină mitul care spune că o saltea fermă te ajută să scapi de durerile de spate atunci cand suferi de aceasta afectiune. Dar oamenii de știință au studiat efectul saltelelor asupra câtorva sute de participanți la cercetare. E o informație de luat în calcul!

Este bine de știut că, o saltea cu nucleu ferm si invelis molicios sustine foarte bine greutatea corpului si este alegerea perfecta atunci cand suferi de hernie de disc sau pur si simplu iti doresti o saltea care sa te imbratiseze la culcare.

Salteaua nepotrivita poate fi responsabila pentru aparitia, intretinerea sau agravarea durerilor de spate, durerilor musculare si alergiilor. Daca nu dormi profund, nu te trezesti dimineata odihnit si relaxat, nu te poti bucura de viata, nu te poti concentra, si nici nu poti sa faci fata cum se cuvine stresului.