Garanție
Saltele Saltele
angle
Baie Baie
angle
Iluminare Iluminare
angle
Utilaj comercial Utilaj comercial
angle
Dormitor Dormitor
angle
Bucătărie Bucătărie
angle
Mobilă moale Mobilă moale
angle
Sufragerie Sufragerie
angle
Antreu Antreu
angle
Camera copiilor Camera copiilor
angle
Birou Birou
angle
Dulapuri Dulapuri
angle
Casă de vară Casă de vară
angle
Electrocasnice Electrocasnice
angle
079 886 799
Comandă apel

Garanție

GarantieGaranția pentru toate bunurile este valabilă de la data specificată în certificul de garanție (dacă există) sau în formularul de comandă.


Mese și scaune

Garanție mecanism - 12 luni.


Paturi

Garanție mecanism - 12 luni.
 

Carcasele dormitoarelor

Cadrele nu sunt garantate.
 

Saltele

IMPORTANT! Dacă în timpul funcționării salteaua are un defect din fabrică sub forma unui „scârțâit” - salteaua va fi înlocuită GRATUIT cu una identică fără defecte.
Mai multe informații despre schimbul și returnarea mărfurilor.

Producătorul garantează:

 • Durata medie de viață a saltelelor vândute în magazinul nostru online este de 7 ani.
 • Producătorul garantează că produsul va îndeplini caracteristicile declarate dacă se respectă instrucțiunile de utilizare.
 • Garantăm că în perioada de garanție vom elimina pe cheltuiala noastră orice defect al produsului dacă se constată un defect de fabricație.
 • Dacă nu este posibilă remedierea defectelor bunurilor, acestea vor fi înlocuite în termen de 14 zile lucrătoare de la data la care cumpărătorul ne-a informat.
 • Dacă în perioada de garanție există probleme în funcționarea saltelei, un grup tehnic sau un grup acreditat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova efectuează o examinare pentru a determina cauza principală a deformării saltelei.
 • Perioada de eliminare a defectelor nu durează mai mult de 30 de zile calendaristice. Costurile de expediere pentru returnarea mărfii la depozitul nostru sunt acoperite de noi.

 

ATENŢIE! Garanția saltelei nu se aplică dacă:

 1. S-a vărsat lichid pe saltea.
 2. Deformarea a avut loc la obiectele ascuțite.
 3. Depozitarea saltelei în locuri umede care provoacă mucegai și miros.
 4. Îngrijirea saltelei pe suprafețe nepotrivite (suprafața nu este uniformă).
 5. Rama pe care este amplasată salteaua nu se potrivește. (Pentru a verifica dacă salteaua se potrivește, utilizați următoarea formulă: lățimea lamelelor X. Y- Distanța lamelelor / Y ≤ X)
 6. Greutatea maximă admisă a fost depășită, în funcție de modelul saltelei.


În aceste cazuri, vânzătorul va notifica cumpărătorul prin scrisoare sau e-mail, iar costul reparației va fi suportat de cumpărător. Prețul este stabilit în conformitate cu lucrările efectuate, inclusiv transportul său TUR și RETUR la punctul de recepție Relaxe este asigurat de cumpărător. Adresa unde va fi livrată salteaua: mun. Chișinău, str. Uzinelor 1.


Mărfurile care nu coincid
În acest caz, transportul este plătit și organizat de noi, dar cumpărătorul trebuie mai întâi să ambaleze și să protejeze în mod corespunzător mărfurile, precum și să le pregătească pentru transport. Termenul limită pentru eliminarea defectelor în perioada de garanție este de 30 de zile de la data notificării. Mai multe informații despre schimbul și returnarea mărfurilor.


Perioada de testare 30 de nopți (numai pentru saltele de dimensiuni standard 160x200 cm și 180x200 cm).
Orice client are dreptul să testeze salteaua timp de 30 de nopți. Dacă nu vă puteți adapta la fermitatea saltelei sau dacă credeți că nu este produsul dorit, îl puteți returna sau înlocui cu un alt model.

Condiții de utilizare a saltelelor:

 1. Saltelele vândute de Relaxe.md sunt ambalate și confecționate din materiale moderne care asigură ușurința transportului și igiena maximă.
  NU folosiți obiecte ascuțite atunci când scoateți salteaua din ambalaj, puteți tăia salteaua și astfel anula garanția saltelei.
 2. Ambalajul trebuie îndepărtat în termen de 30 de zile de la primirea saltelei.
 3. Se recomandă utilizarea unui cadru din lemn ca suport pentru saltea, a cărui parte inferioară asigură ventilația saltelei (ar trebui să existe un spațiu între lamelele care alcătuiesc partea inferioară a cadrului).
 4. Pentru ca salteaua dumneavoastră să nu se electrizeze in timpul mișcării, folosiți sprey-uri specializate antistatice, astfel salteaua ta devine antistatică și te protejează de undele electromagnetice.
 5. Se recomandă utilizarea acestui produs în interior, în condiții normale de umiditate și temperatură. Vă recomandăm să ventilați camera săptămânal și să lăsați salteaua în aer liber. Acest lucru previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei concentrații ridicate de umiditate în saltea.
 6. În primele 6 luni, schimbați lunar poziția saltelei (din cap până în picioare). De asemenea, vă recomandăm să plasați în mod regulat o saltea în picioare pentru stabilitatea formei.
 7. Evitați așezarea saltelei pe un suport care nu permite ventilația. Acest lucru va face ca umezeala să se acumuleze în partea de jos și mucegai.
 8. Produsul nu este destinat utilizării într-un mediu umed. Evitați scurgerile de lichid și umezeala în saltea.
 9. Nu recomandăm curățarea și călcarea umedă.
 10. Pentru a prelungi durata de viață a saltelei, vă recomandăm să achiziționați o husă de protecție. Husa este ușor de întreținut și se poate spăla la mașină automat.


Relaxe.md declară sub responsabilitatea sa că produsele vândute respectă documentația executivă a producătorilor, fapt confirmat de certificatele de calitate emise de producători.

Pentru întrebări suplimentare, ne puteți contacta prin telefon 079 886-799 sau prin e-mail: info@relaxe.md