Despre companie
Saltele Saltele
angle
Dormitor Dormitor
angle
Bucătărie Bucătărie
angle
Mobilă moale Mobilă moale
angle
Sufragerie Sufragerie
angle
Antreu Antreu
angle
Camera copiilor Camera copiilor
angle
Birou Birou
angle
Dulapuri Dulapuri
angle
Casă de vară Casă de vară
angle
Electrocasnice Electrocasnice
angle
079 886 799
Comandă apel

Despre companie

"Spațiu de Confort" -  Aceasta este deviza care ne motivează în fiecare zi, dorința de a crea și de a oferi produse care să îmbunătățească nivelul de confort al fiecarui cumpărător. Pentru că știm cat de important este să avem parte de un somn odihnitor și să ne înconjurăm de obiecte frumoase și de bună calitate, "Relaxe" își propune să aducă pe piața din Moldova produse de top, realizate cu o deosebită atenție la detalii.
Descoperă povestea noastră. Ești parte din ea!

  • Dormim o treime din viata iar calitatea somnului influenteaza calitatea vietii; practic, dormim bine – suntem fericiti!
  • De aceea, am conceput brandul RELAXE, cu viziunea clara cum că oamenii merită să se odihnească corect si sănătos.
  • Ne definesc valori precum  RESPECTUL pentru oameni, PASIUNEA pentru calitate si ÎNCREDEREA in viitor.


Pe scurt despre misunea noastră:

În ultimii 20 ani, evoluția pieței saltelelor și a mobilierului pentru dormitor a cunoscut o ascensiune înaltă. Oamenii au inceput să aprecieze calitatea somnului și a odihnei. Datorită acestui fapt au apărut nenumărați producători și importatori de saltele. Unele cu un brand notoriu iar altele cu un brand mai puțin cunoscut.

Problema este că majoritatea acestor produse se vând tradițional în magazine. Pentru selectarea unei saltele special pentru dvs. nu este suficient să vă culcați 5-10 min pe saltea ca să înțelegeți dacă este produsul căutat. Ca să faceți o alegere corectă este necesar să dormiți 3-10 nopți ca să înțelegeți dacă într-adevar este salteaua pe care o căutați. Înainte de asta aveți nevoie de o consultare profesionistă de la un expert ca să primiți o recomandare pe măsură.

  • Compania RELAXE în premieră vă oferă saltele pentru o perioadă de probă de până la 30 zile.
  • Dat fiind faptul că salteaua este voluminoasă vă oferă cea mai rapidă livrare în toată Moldova.Hamali pentru ridicarea produselor la etaj-la solicitare.
  • Suntem orientatați către clienți deci vă oferim o abordare individuală pentru fiecare în parte.

 

Afacerile mari se fac cu clienți mari!

Pentru noi satisfacția clientului este o prioritate,și indiferent de situație încercăm să găsim cea mai bună soluție ca toți să fie mulțumiți! Tindem mereu să stabilim relații pe termen lung cu clienții noștri. Pentru că iubim oamenii! Și vrem să le oferim un produs excelent și o deservire excelentă.

Investim în instruirea continuă a echipei noastre, investim necontenit în comunicarea cu clientii noștri, activi și cei potențiali. Am investit și vom investi în imaginea companiei prin produse excelente, deservire înaltă, prin responsabilitate și implicare.
 

 

https://i.ibb.co/fdn38mf/15452.png