Despre companie
Saltele Saltele
angle
Baie Baie
angle
Iluminare Iluminare
angle
Utilaj comercial Utilaj comercial
angle
Dormitor Dormitor
angle
Bucătărie Bucătărie
angle
Mobilă moale Mobilă moale
angle
Sufragerie Sufragerie
angle
Antreu Antreu
angle
Camera copiilor Camera copiilor
angle
Birou Birou
angle
Dulapuri Dulapuri
angle
Casă de vară Casă de vară
angle
Electrocasnice Electrocasnice
angle
079 886 799
Comandă apel

Despre companie

Cine suntem?

Suntem o companie fondată în 2019. Inițial am început activitatea producând saltele ortopedice. La momentul actual producem o serie de toppere (saltele adiționale) și livrăm saltele ortopedice și anatomice de la alte 10 fabrici internaționale cu renume Mondial.
Producem în serie mobilier tapițat (în special paturi)

Vindem și livrăm un sortiment larg de mobilă pentru casă și birou dar și electrocasnice.
Suntem importatori și dealeri de produse textile (huse, perne, plapume, cearșafuri, lenjerii, etc.)

Viziunea noastră

Să devenim un nume cunoscut în casa fiecarui Moldovean. Preconizam să devenim un marketplace de mobilă la nivel internațional. În următorii 2 ani dorim să expunem peste 100 000 de piese de mobilier, și peste 200 000 de produse din diferite categorii.

Misiunea noastră

Să vindem și să livrăm cele mai bune produse la un preț adecvat, într-un mod deosebit care v-a crea o experiență deosebită de cumpărături.

Valori

 Integritate.  Formăm o echipă de personalități oneste,  responsabile, ambițioase, focusate pe rezultat și mulțumirea clientului.

Excelență. Aplicăm cele mai bune practici pentru a asigura o calitate fără compromis în procesul de management și, ca rezultat, creșterea eficienței afacerii.

 Inovație. Susținem inițiativele de la toate nivelurile companiei, pentru a crea valoare adăugată în produse, procese și abordări de afaceri.

 Dezvoltare.  Investim în dezvoltarea profesională a angajaților noștri, creând un mediu pentru a dezvolta potențialul gândirii globale și pozitive.

 Servicii.  Avem grijă de clientul nostru și asigurăm o interacțiune durabilă în diferite etape de colaborare.

 Parteneriate Strategice. Creăm alianțe de tip "win to win" pentru toți participanții, fie că e vorba de clienți, furnizori sau competitori, favorizând relații pe termen lung.

 


 

 

https://i.ibb.co/fdn38mf/15452.png