Despre companie - Relaxe.md.
Saltele Saltele
angle
Dormitor Dormitor
angle
Mobilă moale Mobilă moale
angle
Birou Birou
angle
Sufragerie Sufragerie
angle
Bucătărie Bucătărie
angle
Dulapuri Dulapuri
angle
Antreu Antreu
angle
Camera copiilor Camera copiilor
angle
Baie Baie
angle
Iluminare Iluminare
angle
Utilaj comercial Utilaj comercial
angle
Electrocasnice Electrocasnice
angle
Casă de vară Casă de vară
angle
079 886 799
Comandă apel

Despre companie

SLOGAN: Spațiu de Confort
DEVIZ: Mai Bun, Mai Repede, Mai ieftin!

Compania noastră, fondată în 2019, se remarcă printr-o experiență solidă în distribuția de produse destinate atât caselor, cât și birourilor. Suntem specializati in vînzare de mobilier, saltele, textile și decorațiuni către clientul final (B2C). 

Vanzarea are loc prin intermediul magazinului online www.relaxe.md sau in incinta showroom-ului nostru situat in mun.Chisinau, str.Uzinelor 1

Viziunea noastră este să devenim un nume de referință în fiecare casă a fiecărui moldovean și să ne extindem prezența ca un marketplace de mobilier de prestigiu la nivel internațional. În următorii 2 ani, ne propunem să expunem peste 100.000 de piese de mobilier și peste 200.000 de produse din diferite categorii.

Misiunea noastră constă în oferirea clienților noștri a celor mai bune produse la un preț corect, într-un mod care să creeze o experiență unică de cumpărături. Ne angajăm să livrăm calitate superioară, servicii impecabile și soluții personalizate, asigurându-ne că fiecare interacțiune cu noi este una deosebită.

Suntem dedicați construirii de relații de lungă durată cu clienții noștri, bazate pe încredere și satisfacție. Indiferent de nevoile și preferințele dumneavoastră, suntem aici pentru a oferi soluții eficiente și pentru a transforma fiecare spațiu într-un loc confortabil și elegant.

Relaxe este importatorul și distribuitorul oficial al brandului SOMNART (Cu un sortiment larg de Saltele,Toppere,Perne, Plapume dar și materii prime cum ar fi geotextilele.Suntem importatori și distribuitori: TEP, AMF, CHOMIK, si alte fabrici din Ucraina, Polonia și China. Pentru toate produsele pe care le reprezentăm oferim condiții avantajoase pentru alți dealeri.


Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în magazinul nostru și să vă ajutăm să găsiți produsele perfecte pentru nevoile și stilul dumneavoastră. Vă invităm să descoperiți o experiență de cumpărături deosebită alături de noi!


Valorile noastre

Integritate
Ne străduim să fim cinstiți, etici și consecvenți în toate interacțiunile noastre. Suntem onești cu clienții, partenerii și colegii noștri și ne respectăm angajamentele.
Excelență și Calitate
Ne dedicăm oferirii produselor și serviciilor de cea mai înaltă calitate. Fiecare detaliu contează pentru noi și ne asigurăm că tot ceea ce livrăm depășește așteptările clienților noștri.
Inovație
Suntem în permanență în căutarea unor idei și soluții inovatoare. Ne place să ne depășim limitele și să fim lideri în industria noastră. Inovăm pentru a oferi clienților noștri experiențe unice și surprinzătoare.
Dezvoltare
Investim în dezvoltarea profesională a angajaților noștri, creând un mediu pentru a dezvolta potențialul gândirii globale și pozitive.
Responsabilitate Socială
Suntem conștienți de impactul pe care îl avem asupra comunității în care activăm. Ne implicăm activ în proiecte și acțiuni cu impact social și ne străduim să fim un agent de schimbare pozitivă.
Colaborare
Ne considerăm o echipă și credem în puterea colaborării. Lucrăm împreună, ne susținem reciproc și împărtășim idei pentru a atinge obiectivele noastre comune. Fiecare membru al echipei noastre este valorizat și încurajat să contribuie la succesul nostru.