6 probleme cu somnul, sănătatea și sexul din cauza unei saltele nepotrivite
Saltele Saltele
angle
Dormitor Dormitor
angle
Mobilă moale Mobilă moale
angle
Birou Birou
angle
Sufragerie Sufragerie
angle
Bucătărie Bucătărie
angle
Dulapuri Dulapuri
angle
Antreu Antreu
angle
Camera copiilor Camera copiilor
angle
Baie Baie
angle
Iluminare Iluminare
angle
Utilaj comercial Utilaj comercial
angle
Electrocasnice Electrocasnice
angle
Casă de vară Casă de vară
angle
079 886 799
Comandă apel

6 probleme cu somnul, sănătatea și sexul din cauza unei saltele nepotrivite

Experții au descoperit că salteaua afectează calitatea somnului mai mult decât pare. Cu toate acestea, salteaua afectează nu numai sănătatea și somnul, ci și calitatea sexului. Prin urmare, dacă vei alege o saltea potrivită vor dispărea următoarele probleme.

  • 1. Sex rar

Un lucru este dacă tu și o fată locuiești împreună - este puțin probabil să fii îngrijorat de scârțâiala saltelei. Dar dacă în camera de alături trăiesc părinții sau copii tăi, acest scârțâit este foarte nedorit.

O saltea fără arcuri te va izbăvi de sunetele nedorite, și veți avea posibilitatea să savurați o intimitate lungă și cu adevărat bună. Saltelele fără arcuri deobicei sunt umplute cu nucă de cocos, latex și spumă ortopedică: vor rezista oricărei activități.

                              

Exemplu: Saltea Elegance

  • 2. Alergie

Cât de des te-ai trezit cu mâncărime sau strănut în toată casa? Posibil că motivul este în apariția acarienilor -care provoacă probleme ale pielii, cum ar fi eczemele și, de asemenea, provoacă boli ale sistemului respirator.

Dacă nu doriți să suferiți, curățați-vă patul în mod regulat sau cumpărați o husă de saltea de înaltă calitate care are o tehnologie inovatoare ce exclude apariția acestor microorganizme dăunătoare.

                               

Exemplu: Clima-Coton                  

  • 3. Stres sever

Experții din Oklahoma au descoperit că o saltea necalitativă poate afecta nu doar somnul, ci și nivelul general de stres. Desigur, în timp, salteau veche alunecă, provocând discomfort.

În cazul în care nu ești gata să schimbi salteaua, un topper calitativ te va salva. Topperul este creat pentru a nivela curbele și a reduce presiunea cauzată de o saltea uzată.

                    

Exemplu: Topper iSleep

  • 4. Greutate excesivă

Insomnia contribuie la apariția nu numai a stresului, ci și a obezității. S-a constatat că persoanele care dorm mai puțin de șapte ore sunt cu cel puțin două kilograme mai grele decât cei care se bucură de un somn deplin. O creștere bruscă a greutății este, de asemenea, asociată cu calitatea proastă a saltelei.

  • 5. Tendința la răceli și infecții

Și din nou, insomnia a intrat pe chat. Experții de la Centrul de somn de la Texas Anderson Cancer Center au spus că, fără un somn bun, celulele T, care sunt responsabile pentru distrugerea virușilor din organism, sunt pur și simplu distruse. O saltea potrivită va facilita un somn calitativ și sănătos.

  • 6. Durere în corp după sex

Imaginați-vă situația: o pereche se aruncă pe pat într-un acces de pasiune, lucrurile ajung la un punct culminant - și apoi spatele îți pocnește brusc, atât de tare încât durerea îți pătrunde tot corpul. Este penibil, nu? 

Îndoit de penibil este atunci când realizezi că o saltea de proastă calitate este de vină. Sexologul Nagma Clark susține că un loc pentru un cuplu nu ar trebui să fie doar confortabil și silentios, ci și elastic și plastic.

Alege modelul potrivit de saltea și relațiile tale vor străluci cu noi culori.