Tipuri de saltele, ce saltea să alegeți și ce tipuri sunt disponibile în general.
Saltele Saltele
angle
Dormitor Dormitor
angle
Mobilă moale Mobilă moale
angle
Birou Birou
angle
Sufragerie Sufragerie
angle
Bucătărie Bucătărie
angle
Dulapuri Dulapuri
angle
Antreu Antreu
angle
Camera copiilor Camera copiilor
angle
Baie Baie
angle
Iluminare Iluminare
angle
Utilaj comercial Utilaj comercial
angle
Electrocasnice Electrocasnice
angle
Casă de vară Casă de vară
angle
079 886 799
Comandă apel

Tipuri de saltele

Când vă pregătiți să cumpărați o saltea nouă, veți fi surprinși de gama largă și vă veți confrunta cu întrebarea „Ce saltea să alegeți” și „ce tipuri sunt acolo”. Nu există tipul „cel mai bun”. Fiecare opțiune oferă o senzație unică și propriul set de argumente pro și contra. Preferințele dvs. de somn și alte nevoi vă vor ajuta să determinați ce tip de saltea este cel mai potrivit pentru dvs.

Saltele cu arc

Acesta este tipul tradițional de saltea. Probabil că ați dormit pe unul și poate chiar acum îl folosiți. Aceste saltele folosesc unul sau mai multe straturi de bobine metalice întrețesute pentru sprijin și confort. Arcurile sunt de obicei fabricate din oțel pentru o rezistență sporită. Arcurile din interiorul saltelei cu arc pot fi înfășurate într-o husă pentru un plus de confort. Numărul arcurilor poate varia, dar de obicei mai multe arcuri duc la un suport mai uniform și o distribuție mai mare a presiunii pe saltea.

Adriatico Premium 800 Molle

Пример: Adriatico Premium 800 Molle

Saltele din spumă / spumă poliuretanică

„Cauciuc spumos” sau „Spumă poliuretanică” - există o gamă destul de largă de modele. După unele definiții, aceasta include și saltele din spumă de memorie și latex, dar cred că are sens să tratăm aceste trei tipuri ca grupuri separate. Acest tip de saltea include spumă poliuretanică (diferite tipuri de fermitate), precum și saltele care utilizează o combinație de diferite categorii de spume, de exemplu, un strat de spumă poliuretanică+ un strat de spumă cu memorie.

Vegas Active A4

Пример: Vegas Active A4

Spuma de memorie (Memory Foam)

Spuma cu memorie a fost dezvoltată de NASA în anii 1960 și a devenit pe deplin comercializată în industria somnului până la mijlocul anilor 1990. Saltelele din spumă cu memorie sunt cunoscute pentru suportul uimitor și ameliorarea presiunii. Cu toate acestea, se știe că absorb și căldura, ceea ce poate însemna că se încălzesc foarte mult noaptea. Saltelele cu spumă cu memorie vă permit să vă scufundați în spumă, urmând conturul corpului. Au un timp de răspuns mai lent, ceea ce înseamnă că, după ce îți ia forma, va dura mai mult timp pentru a schimba forma dacă te miști.

Dinotte Memory Confort

Пример: Dinotte Memory Confort

Cu latex natural (Latex Foam)

Saltelele din spumă de latex oferă un suport, confort și răcire excelentă. Sunt foarte respirabile și nu absorb atât de multă căldură ca spuma de memorie, ceea ce le face cea mai bună opțiune de reducere a căldurii pentru mulți care le folosesc. În plus, latexul are un timp de răspuns mult mai rapid decât spuma de memorie. Pe măsură ce vă mișcați în timpul somnului, spuma de latex capătă în mod constant și rapid noua formă și poziție.

Dinotte Delfino Premium

Пример: Dinotte Delfino Premium

Saltele hibride

După cum sugerează și numele, saltelele hibride combină diferite tipuri de saltele pentru a crea „cel mai bun din ambele lumi”. Hibrizii cu latex și spumă cu memorie sunt unele dintre cele mai populare tipuri de hibrizi, deoarece combină confortul ridicat, răcirea și capacitatea de reacție a latexului cu suportul și ameliorarea presiunii spumei cu memorie. Există și alte tipuri de saltele hibride care combină arcuri elicoidale tradiționale cu diferite tipuri de spumă.

Dinotte Delfino Memo Premium

Пример: Dinotte Delfino Memo Premium

Saltele cu toppere / saltele subțiri

Astfel de probe pot fi din diferite compoziții. Trăsătura lor distinctivă este acoperirea lor moale. Un topper detașabil este de obicei cusut în partea superioară a saltelei. Salteaua subțire ajută la adăugarea unui plus de sprijin, amortizare și confort. Veți găsi diferite variante ale acestor toppinguri pentru saltele, cum ar fi spuma de memorie, latex, hibrizi etc.

Dinotte Adriatico TOP 800 Molle

Пример: Dinotte Adriatico TOP 800 Molle