Termeni și Condiții
Матрасы Матрасы
angle
Спальня Спальня
angle
Кухня Кухня
angle
Мягкая мебель Мягкая мебель
angle
Гостиная Гостиная
angle
Прихожая Прихожая
angle
Детская Детская
angle
Офис Офис
angle
Шкафы Шкафы
angle
Дача Дача
angle
Бытовая техника Бытовая техника
angle
079 886 799
Заказать звонок

Условия использования

 

  Termenii si conditiile generale
Se vor aplica vanzarii de bunuri de catre SC STEREXPERT IMPEX SRL prin intermediul magazinului virtual www.relaxe.md catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator – persoana fizica sau juridica care emite o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala STEREXPERT IMPEX SRL, avand sediul social in Mun. Chișinău,Decebal 76, of.612
Numărul de identificare de stat și codul fiscal: 1019600008968
Bunuri - orice produs mentionat in Comanda, inclusiv produsele cu dimensiuni atipice care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele siCumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi innatura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentruoricare din cele de mai sus.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comandă

 


ALTE OBLIGATII CE DECURG DIN CONTRACT

 Vanzatorul isi va utiliza toatecunostintele sale profesionale si tehnice pentru a pune la dispozitia Cumparatorului produsele din Comanda si va livra doar acele produse careindeplinesc cerintele si specificatiile Cumparatorului.
Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ sipot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila.
Numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea SC STEREXPERT IMPEX si nu pot fi preluate, copiate sau folosite,fara acordul scris al proprietarului.

 


CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

 Informatiile furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fiutilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numaicu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.
Mesajele RELAXE sunt transmise prin intermediul partenerilor care deruleaza activitati de marketing si comunicare agreati de RELAXE. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
Prin inscrierea in baza de date RELAXE, cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre VANZATORsau de catre furnizori sai de servicii de marketing si de a ii fi utilizate datele personale exclusiv in scopuri de promovare a produselor.

 


PENALITATI

 In cazul in care nu pot firespectate termenele de livrare si/sau realizare a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa comunice Cumparatorului noul termen de livrare. Cumparatorul va aveadreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis delege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului aexecutarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.
In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata pana la achitarea integrala a acesteia.
In cazul in care Cumparatorul comunica informatii eronate legate de facturareasau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de livrare a produselor.Acesta este de maxim 5 zile lucratoare de la data acestei comunicari.
 

 

PLATA

 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 


RISCURI SI RESPONSABILITATI
 
a. Livrare
 •  Vanzatorul se se obliga sa expedieze produsele in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.
b. Transport - Ambalare
 •  In afara de cazul in care esteagreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurilesi responsabilitatile asociate cu produsele in momentul predarii acestora catre compania de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.
 • Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
 • Vanzatorul va efectua livrare produselor pe teritoriul Republicii Moldova.

ACCEPTAREA

 Acceptarea va fi facuta atunci candprodusele livrate Cumparatorului sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele sale. De asemenea, pentru produsele vandute si livratede RELAXE Cumparatorul poate returna produsele in termen de 14 zile calendaristice.

 


RETURNAREA PRODUSELOR

 Returnarea produselor comercializate de S.C. STEREXPERT IMPEX SRL
 • Perioada de retur pentru orice produs RELAXE care nu a fost desigilat din ambalajul original este de 14 zile calendaristice. Dat fiind faptul ca fiecare dintre dumneavoastra doriti sa achizitionati un produs igienic, nefolosit de alt cumpărător, care sa nu va afecteze sanatatea, testarea saltelelor si topurilor de spuma se poate realiza fara desigilarea produsului.
 • Produsele sigilate furnizate de STEREXPERT IMPEX nu pot fi returnate nesigilate din motive de protectie a sanatatii si din motive de igiena.
 • Perioada de retur pentru saltele este de 14 zile fara dezambalarea produsului din folia de plastic originala.
 •  Dat fiind faptul că taxa de transport este inclusă in prețul produselor achiziționate,la returul mărfii cumpărătorul se obligă să achite transportul tur-retur si comisionul bancar de 3%.

S.C STEREXPERT IMPEX isi rezerva dreptul de a refuza returul si implicit rambursarea valorii acestuia daca:
 • Saltelele au fost desigilate total din ambalajul de plastic original care le acopera sau au fost deteriorate si murdarite ca urmare a manipularii incorecte a acestora. Testarea produsului se va realiza fara desigilarea din plasticul care le protejeaza.
 • Produsele returnate nu sunt insotite de toate actele primite (factura si certificat de garantie) si de numarul de retur.
 • Nu pot fi returnate produsele care fac obiectul unor comenzi speciale: dimensiuni atipice, structura elastica speciala, husa speciala, textil de acoperire personalizat conform cerintelor clientului;
In cazul exceptional si de comun acord cu consumatorul, daca salteaua a fost desigilata si utilizata, pentru a putea fi returnata se va retine de 30% din valoarea produsului.
Produsele se vor returna la adresa:

    STEREXPERT IMPEX SRL mun.Chisinau,str. Decebal 76.
 Transportul produselor retur pana la depozitul RELAXE va fi achitat de catre client. Produsele se vor returna doar in ambalajul original sigilat. Daca produsul returnat nu se afla in ambalajul original sigilat ne rezervam dreptul de a refuza produsul si implicit schimbarea produsului cu altul sau returnarea banilor. 
Important:
 • In situatia in care confortul oferit de saltea nu este cel cautat acesta nu poate fi considerat viciu de fabricatie. Pentru verificarea confortului beneficiati de posibilitatea de testare a saltelelor la domiciliu cu folia sigilata timp de 30 zile calendaristice.
 • Mucegaiul aparut in saltea pe durata de folosire a saltelei nu poate fi considerat viciu de fabricatie deoarece aparitia acestuia se datoreaza exclusiv folosirii saltelei intr-un mediu cu umiditate ridicata.
 • Nu pot fi returnate produsele care fac obiectul unei comenzi speciale: dimensiuni atipice, structura elastica speciala, husa speciala;
Toate comenzile cu valoarea totala mai mare de 2000 MDL beneficiaza de livrare gratuita in toata tara pentru toti clientii care pastreaza produsul achizitionat. In situatia in care doresti sa returnezi produsul cheltuiala de transport ocazionata de livrarea produsului returnat de la depozitul RELAXE acasa la tine se va scadea din valoarea achitata pentru produs. La momentul achizitiei saltelei acest cost de transport este inclus in pretul produsului.

In cazul returnarii saltelei se va deduce din pretulfacturii costul de livrare al saltelei, astfel:
 • pentru Chișinău, costul de livrare pentru o saltea este de 200 lei.
 • pentru alte localitati decat Chișinău, costul de livrare pentru o saltea este de 350 lei.
 
GARANTIE
 Toate produsele comercializate de catre site-ul www.relaxe.md beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale al producatorului.
 Fiecare produs achiziționat de pe platforma relaxe.md beneficiază de garanție. La primirea comenzii de către cumpărător v-a primi și certificatul de garanție conform specificațiilor produselor achiziționate.
 

 

Modalitatea de acordare a garanției :
 • Remediere – remedierea pe costul producatorului a defectelor produsului;
 • Inlocuire – inlocuirea cu un nou produs pe costul producatorului atunci cand defectele nu pot fi remediate;
 • Restituire contravaloare produs - atunci cand din cauza unei situatii neprevazute producatorul nu poate remedia sau inlocui produsul in termenul legal de 14 zile calendaristice.

TRANSFERUL PROPRIETATII
 Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii de catre Cumparator. Plata produselor din colectia RELAXE se poate realiza prin transfer bancar sau numerar la livrare.
Personalul care realizeaza livrarea prin curierat rapid nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte desemnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si in cazul achitarii comenzii la livrarea numai dupa achitarea contravalori acestora.
Prin livrare se intelege - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier
 

 

RASPUNDEREA

 Vanzatorul este raspunzator in cazul in care partenerii sai de orice fel implicati in realizarea si livrarea comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale asumate de vanzator in baza acestui contract.
 

 

FORTA MAJORA

 Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 

 

LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

 Prezentul contract este supus legii Republicii Moldova. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.