О компании
Матрасы Матрасы
angle
Ванная Ванная
angle
Освещение Освещение
angle
Торговая мебель Торговая мебель
angle
Спальня Спальня
angle
Кухня Кухня
angle
Мягкая мебель Мягкая мебель
angle
Гостиная Гостиная
angle
Прихожая Прихожая
angle
Детская Детская
angle
Офис Офис
angle
Шкафы Шкафы
angle
Дача Дача
angle
Бытовая техника Бытовая техника
angle
079 886 799
Заказать звонок

О компании

Cine suntem?

 Suntem o companie fondată în 2019, cu o experiență solidă în producția și distribuția de produse pentru casă și birou. Am început inițial ca producător de saltele ortopedice și am evoluat rapid, extinzându-ne portofoliul cu toppere (saltele adiționale) și saltele ortopedice și anatomice de la 10 fabrici internaționale de renume mondial.

 Producem în serie mobilier tapițat de cea mai înaltă calitate, cu un accent deosebit pe paturi. Suntem mândri să oferim o gamă variată de mobilă pentru casă și birou, precum și electrocasnice de încredere. În plus, suntem importatori și dealeri de produse textile, inclusiv huse, perne, plapume, cearșafuri, lenjerii și multe altele.

Viziunea noastră

 Ne propunem să devenim un nume de referință în fiecare casă a fiecărui moldovean. Ne dorim să devenim un marketplace de mobilă de prestigiu, cu o prezență puternică la nivel internațional. În următorii 2 ani, avem planificată expunerea a peste 100.000 de piese de mobilier și peste 200.000 de produse din diferite categorii.

Misiunea noastră

 Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri cele mai bune produse la un preț adecvat, într-un mod deosebit care să creeze o experiență unică de cumpărături. Ne angajăm să livrăm calitate superioară, servicii impecabile și soluții personalizate, astfel încât fiecare interacțiune cu noi să fie una deosebită.

 Suntem dedicați să construim relații de lungă durată cu clienții noștri, bazate pe încredere și satisfacție. Indiferent de nevoile și preferințele dumneavoastră, suntem aici pentru a oferi soluții eficiente și a transforma fiecare spațiu într-un loc confortabil și elegant.

 Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în magazinul nostru și să vă ajutăm să găsiți produsele perfecte pentru nevoile și stilul dumneavoastră. Vă invităm să descoperiți o experiență de cumpărături deosebită alături de noi!

 

 Valori

 Integritate.  Ne străduim să fim cinstiți, etici și consecvenți în toate interacțiunile noastre. Suntem onești cu clienții, partenerii și colegii noștri și ne respectăm angajamentele asumate.

 Excelență și Calitate. Ne dedicăm oferirii produselor și serviciilor de cea mai înaltă calitate. Fiecare detaliu contează pentru noi și ne asigurăm că tot ceea ce livrăm depășește așteptările clienților noștri.

 Inovație. Suntem în permanență în căutarea noilor idei și soluții inovatoare. Ne place să ne depășim limitele și să fim lideri în industria noastră. Inovăm pentru a oferi clienților noștri experiențe unice și surprinzătoare.

 Dezvoltare.  Investim în dezvoltarea profesională a angajaților noștri, creând un mediu pentru a dezvolta potențialul gândirii globale și pozitive.

 Responsabilitate Socială. Suntem conștienți de impactul pe care îl avem asupra comunității în care activăm. Ne implicăm activ în proiecte și acțiuni cu impact social și ne străduim să fim un agent de schimbare pozitivă.

 Colaborare. Ne considerăm o echipă și credem în puterea colaborării. Lucrăm împreună, ne susținem reciproc și împărtășim idei pentru a atinge obiectivele noastre comune. Fiecare membru al echipei noastre este valorat și încurajat să contribuie la succesul nostru.


 

Acestea sunt doar câteva dintre valorile și principiile noastre fundamentale. Ele ne ghidează în fiecare acțiune și ne ajută să construim o companie puternică și orientată către succesul clienților noștri.

Suntem mândri de valorile și principiile noastre și suntem bucuroși să le împărtășim cu voi. Vă mulțumim că faceți parte din călătoria noastră și vă invităm să ne alăturați în construirea unui viitor strălucit!

#ValoriȘiPrincipii #Succes #Inovatie #Echipa #ResponsabilitateSociala #Calitate #Colaborare #RELAXE


 

 

https://i.ibb.co/fdn38mf/15452.png