Utilizarea corectă a saltelelor

Magazin online

079 886-799
Comandă apel
Utilizarea corectă a saltelelor

Utilizarea corectă a saltelelor

Правильная эксплуатация матрасовFuncționarea corectă începe odată cu achiziționarea saltelei. În primul rând, în primele trei luni de folosire este necesar să vă întoarceți salteaua o dată la două săptămâni. Acest lucru este important pentru stabilizarea corespunzătoare a structurii saltelei la caracteristicile individuale ale corpului. În plus, trebuie efectuate la fiecare trei luni. Toate virajele se efectuează prin rotirea alternativă a partilor cap / picioare cu viraje către cealaltă parte. Pentru efectuarea comodă a unor astfel de manipulări, multe saltele sunt echipate cu mânere. Aceste mânere nu sunt concepute pentru a purta o saltea.

De asemenea, este necesar să știm că o saltea este o piesă de mobilier pentru culcare și ședere, prin urmare nu este concepută să reziste la sarcini verticale puternice, cum ar fi săriturile sau mersul pe saltea. Astfel de sarcini pot reduce semnificativ durata de viață a saltelei.

Salteaua nu trebuie pliată (cu excepția saltelelor marcate „pentru baze transformabile”), întinsă, îndoită.

Pentru cea mai lungă viață a saltelei, se recomandă utilizarea husei pentru saltele. Vă vor proteja salteaua de acumularea rapidă de praf și în caz de surprize. Nu permiteți contactul direct al saltelei cu apă - apa poate scurta semnificativ durata de viață a unor materiale din saltea. În cazul contaminării suprafeței, se recomandă numai curățarea suprafeței uscate. Când alegeți un agent de curățare, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare a acestuia. Și nu scoateți eticheta de pe saltea.

Правильная эксплуатация матрасовUn punct important care trebuie luat în considerare atunci când alegeți o saltea și funcționarea ulterioară a acesteia este structura de bază. De regulă, este realizată sub forma unei baze ortopedice, care este o rețea de lamele transversale (plăci multistrat curbate de lemn) într-un cadru (lemn, metal etc.), sunt utilizate structuri mai puțin rigide, de exemplu, panouri de placaj.

Baza ortopedică servește la susținerea saltelei și la realizarea cât mai completă a proprietăților sale ortopedice. Este important să ne amintim că efectul ortopedic al unei saltele se manifestă pe deplin doar pe bază de ortopedie. Baza ortopedică, împreună cu salteaua, funcționează ca un singur sistem pentru a asigura un somn și o odihnă confortabilă.

La modelele bazelor cu cel mai bun efect ortopedic se folosesc amortizoare elastice ale lamelelor, iar pentru cei care doresc să personalizeze efectul ortopedic, sunt destinate modele de baze cu rigiditate reglabilă.

De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că atunci când acționați o saltea cu o bază de arcuri independente, este necesar ca distanța dintre lamele să nu fie prea mare. Acest lucru va crește semnificativ durata de viață a saltelei.

Respectarea acestor recomandări va prelungi viața saltelei tale!

Alte bloguri

Care este diferența dintre WATERFLEX și spuma poliuretanica ?
Care este diferența dintre WATERFLEX și spuma poliuretanica ?

Spuma poliuretanică este un material de structură celulară cu un procent ridicat de aer, utilizat...

Cum sa alegi corect o saltea pentru un somn sanatos
Cum sa alegi corect o saltea pentru un somn sanatos

O saltea bună este o achiziție scumpă, dar nu numai confortul în timpul relaxăr...

CE MĂRIME SĂ ALEGI PENTRU PLAPUMĂ?
CE MĂRIME SĂ ALEGI PENTRU PLAPUMĂ?

Ce dimensiune să alegi pentru plapumă? Răspunsul la această întrebare diferă în funcț...

#

Consultare gratuită

Oferim consultanță gratuită pentru selectarea produselor magazinului nostru.

#

Certificat de calitate

Toate produsele noastre au certificate de calitate și îndeplinesc standardele lor.

#

Garanție

Când cumpărați bunuri din magazinul nostru, vă oferim un certificat de garanție.

#

Livrare gratuită

Pentru comoditatea ta, îți v-om livra gratuit produsele la domiciliu.

Au apărut întrebări? - Noi vom răspunde la ele!

Consultare gratuită a specialistului

Call
Viber Viber Messenger Messenger